• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Over Obie B.V.

Obie ontwikkelt en produceert producten voor met name Aluminium profielen, Huisdier producten. Wij leveren onze producten aan wederverkopers wereldwijd, waarbij u kunt denken aan groothandelaren, webshops, winkels en winkelketens.

Uw specialist in producten voor (Voliere)Bouwmaterial & Dierenbenodigdheden

Obie is gespecialiseerd in producten voor (Voliere)Bouwmaterialen en Dierenbenodigheden. U kunt in deze webwinkel kennis maken met ons grote assortiment. Deze producten zijn veelal uit voorraad leverbaar. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe producten en de doorontwikkeling van ons bestaand assortiment. Daarbij luisteren we graag naar de wensen van onze klanten. Wanneer u speciale wensen heeft, bieden wij de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld producten of verpakkingen voorzien van uw eigen logo of barcode. Zelfs uw eigen product laten produceren is een mogelijkheid.

Geschiedenis

Obie B.V. is ontstaan vanuit een hobby en langzaam uitgegroeid naar een professioneel bedrijf. Onze directeur, Henri Obermeijer, was vanaf jonge leeftijd actief in het houden/kweken van diverse vogels Vanuit deze jeugdige ervaring is later de interesse ontstaan voor de commerciële vogelhouderij.

Na zijn jarenlange ervaring met de vogelwereld, heeft Henri Obermeijer in 1995 Obie B.V. opgericht. In het begin waren magazijn en kantoor gehuisvest op de ouderlijke boerderij. De eerste jaren van het bestaan van Obie werden de werkzaamheden gecombineerd met het bouwen van volières en kooien.

Door de ambitie van Henri Obermeijer is Obie snel gegroeid. Dit heeft geleid tot veel internationale contacten. Vanaf dat moment is nog meer tijd besteed aan productontwikkeling en innovatie waardoor het bedrijf is uitgegroeid tot een bloeiende onderneming.

Eind 2003 is Obie gestart met een eigen productieafdeling in Aluminium profielen waarbij geïnvesteerd is in de modernste machines. Hierdoor zijn wij in staat onze kostprijs laag te houden en onze producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden..

Gevestigd in Almelo

Sinds 1998 is Obie B.V. gevestigd in Almelo. Hier bevindt zich het kantoor en magazijn. In het jaar 2006 is naast ons bestaande magazijn van 1200m² een nieuwe bedrijfshal gebouwd van 1.800 m² met een hoogte van 11 meter. Sindsdien worden een aantal producten onder eigen dak geproduceerd.

Wij danken u voor uw interesse in Obie B.V. Wanneer u meer informatie wenst en / of vragen heeft, aarzel dan niet contact op te nemen.

Wij hopen u voor nu én voor in de toekomst van dienst te kunnen zijn!

 

TEAM OBIE

CONTACT

Obie bv.
Plesmanweg 25
7602 PD ALMELO
0546 – 49 26 12
[email protected]
KvK 60 06 97 08
BTW NL853753568B01